Sensa: waarom ons bezoeken?

Home Sensa Waarom Ons Bezoeken

Sensa Interieur is een moderne en dynamische meubelwinkel in Limburg, die heel veel aandacht schenkt aan jeugdig en trendy wonen. Zo verkopen we sfeervolle meubelen en hippe decoratie in tal van verschillende stijlen, zoals strak, vintage, tijdloos, retro, modern, landelijk… Onze meubelzaak schenkt u 3500 m² winkelplezier, met een compleet aanbod voor wonen, zitten, slapen, werken en deco. En dat allemaal tegen heel betaalbare prijzen.

Kwalitatieve en duurzame meubelen met een trendy toets

Sensa, afkomstig van het Latijnse woord ‘sentio’ (voelen, gewaarworden), zet speciaal voor u uw winkelbelevenis centraal. Het is heel belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt en dat u kunt genieten van kwalitatieve en duurzame meubelen. En aangezien we ook starters met open armen ontvangen, schenken we u onze trendy aanbiedingen allemaal tegen heel betaalbare prijzen.

Bovendien zijn we een dochterbedrijf van Nibema, een zeer sfeervolle meubelwinkel met stijlvolle producten. Zo schenkt die zaak heel veel aandacht aan wonen, zitten en slapen, en specialiseert die zich in maatwerk. We hebben van Nibema heel veel geleerd, maar ook wij kunnen ons moederbedrijf inspireren tot creatieve en frisse woonideeën.